importpakketten

Aan de hand van de verschillende behoeften van klanten hebben wij 2 importpakketten samengesteld die variëren in de hoeveelheid tijd die U in het importtraject wilt steken. Hieronder worden de verschillende pakketten benoemd en verder uitgelicht.

zelf-doen importpakket

c63 autobahn

Heeft U al enige ervaring met het importtraject? of lijkt het U leuk om het merendeel ze te doen? dan is dit pakket de beste optie van de twee. We nemen U enkel het papierwerk over, zoals de afspraken inplannen bij het RDW, BPM formulieren invullen, de auto indien nodig te laten taxeren (meer over taxeren hier) en het zogenoemde “ausfuhrkennzeichen” aanvragen als U de auto zelf naar Nederland wilt rijden. De kosten voor deze kentekens variëren van € 200-300 . We kunnen U alvorens de auto gekocht is nog een zeer gerichte BPM indicatie geven. Indien U al beschikt over het Duitse kentekenbewijs kunnen wij de rest-BPM alvast berekenen en tevens de formulieren invullen. Deze kunt U dan inleveren terwijl de auto bij de RDW wordt gekeurd, hierdoor wordt de auto zo snel mogelijk voorzien van Nederlandse kentekens. Wij leveren altijd een gedetailleerd stappenplan voor de import, mocht U dan toch nog met vragen komen te zitten kan er altijd contact opgenomen worden dan kunnen wij U altijd te hulp schieten via de hulplijn.

De vanaf prijs van dit pakket is € 80,00. (exc. kosten exportkenteken)

uitbesteding importpakket

2012 Porsche Cayman

Indien U geen tijd of zin heeft om dagenlang bezig te zijn met het importeren van uw auto kunnen wij het gehele traject overnemen. Dit houdt in dat als U een mooie auto in Duitsland of een ander EU land heeft gezien U naast het tekenen van een koopcontract en eventueel het geld overmaken niks meer hoeft te doen. Wij regelen het transport naar Nederland, dit doen we met een autoambulance of indien nodig een ervaren chauffeur (5+ jaar rijervaring). Zodra de auto in Nederland is brengen wij de auto naar de RDW,APK-keuringsstation en eventueel taxateur. Ook bij dit pakket leveren wij uiteraard de volgens het voordeligste BPM-regime ingevulde aangifteformulier, deze wordt gelijktijdig met de RDW keuring door ons ingeleverd. Meestal duurt 5-7 werkdagen voordat U de Nederlandse kentekencard ontvangt, hiermee kunt U bij ieder daarvoor gecertificeerd bedrijf de kentekenplaten laten drukken.

De vanaf prijs van dit pakket is € 500,00. (excl. KM heffing transport)

Het is altijd mogelijk de pakketen naar uw wens aan te passen, we zullen U dan een opmaat gemaakte offerte sturen via de mail.